روشهای تمرین مهارت موسیقی

 

در سالهایی که خودم هنرجو بودم و در سالهایی که خودم وارد حیطه آموزش موسیقی در سازهای تخصصی تنبک و دف شدم نکاتی را بر اساس تجریه و مطالعه به دست آوردم که توجه و دقت به این نکات طبیعتا باعث رشد و پیشرفت شما خواهد شد.

 

تلاش دارم که این مطلب را مرتب به روز کنم و در اختیار شما قرار دهم پس پیشنهاد بر این است که مدتی دیگر نیز به این صفحه باز گردید تا تازگی مطالعه ی دوباره ی این مطلب و قسمت های اضافه شده به آن موجب افزایش اشتیاق و تلاش شما برای طی کردن مسیر یادگیری موسیقی شود.

 

این مطالب نه تنها در سازهای تنبک و دف بلکه برای پیشرفت شما در مورد سازهای دیگر نیز مصداق دارد. پس بدون این که فکر کنید که سازتان چیست از این نکته ها برای پیشرفت خود کپی برداری کنید.

 

 

نکات حاصل از تجربه سالها مطالعه و تدریس این موارد به دست آمده که:

 

صبور باشید و تکرار کنید.

اگر در تمرینات خود احساس پیشرفت کنید، تمرین می تواند یک روند لذت بخش باشد. برای این منظور باید آگاه باشید که یادگیری یک ساز نیاز به تکرار فراوان دارد، شما در حال یادگیری یک مهارت جدید هستید و نباید از تکرار کردن خسته شوید.

 

خود را به چالش بکشید

همیشه بخش هایی را بیشتر تمرین کنید که نمی توانید به خوبی بنوازید، نه بخش هایی که به آن مسلط هستید. باید مراقب باشید خوب نواختن قطعات و تکنیک هایی که از قبل بلد هستید شما را گول نزند.

 

از سرعت کم شروع کنید

نکته بعد این است که آهسته تمرین کنید. اگر شما نتوانید آهسته بنوازید پس نمیتوانید با سرعت بیشتری هم بنوازید. تمرین آهسته بهایی است که باید به خودتان پرداخت کنید. آهسته شروع کنید و به مرور سرعت خود را افزایش دهید.

 

از اشتباه تان ساده نگذرید

اگر متوجه شدید اشتباهی کردید، تمرین را متوقف کنید و دوباره تمرین کنید تا زمانی که آن اشتباه را تکرار نکنید و درست بنوازید. مهم ترین قسمت تمرین، تمرکز برای اصلاح اشتباهات شماست.

 

گوش تان را تمرین دهید.

تمرین آخر برای گوش و ذهن شماست. موسیقی خوب بشنوید و به تماشای اجرای موسیقی های زنده بروید. به خصوص در سبک موسیقی ای که علاقه دارید. تجربه گوش دادن برقراری ارتباط بین عمل و انگیزه است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.